Servis Felder

Vše co se týká truhlářského řemesla.
Odpovědět
MartinMKO
Příspěvky: 5
Registrován: 07 kvě 2017, 10:33

Servis Felder

Příspěvek od MartinMKO »

Zdravím všechny ,

zajímalo by mě kdo tady má konkrétní zkušenosti se servisem od Felderu. Zajímá mě všechno, rychlost, ochota, kvalita atd.. však to znáte . Na prodejně se vychválí ale mě zajimá skutečnost v reálu.
Díky moc Mko
Štěpán
Příspěvky: 20
Registrován: 28 kvě 2019, 22:47

Re: Servis Felder

Příspěvek od Štěpán »

Ahoj
Tak jsem si kvůli tvému dotazu udělal konečně registraci...:)
Mám od feldra rok a půl pilu a od ledna hoblovku oboje třídy hammer. V docela tvrdém profesionálním provozu.( pro zájemce mohu popsat stroje přesněji, -klidne necham vyskoušet)
Pilu jsem vlastně dvakrát reklamoval - zavolal jsem obchodakovi,ten řekl že předá technikovi,ten volal ještě ten den a nabídl asi tři termíny v tom samém tydnu,jeden se mi líbil tak přijel dost dlouho se v tom štoural ,prislo mi že nechce dát novou soucastku (modul elektronické brzdy) nakonec to jinak nevyresil tak to vyměnil a od té doby klid.
Pak jsem volal znovu že pila vyhazuje často pojistky, stejný průběh s tecnikem, ale tentokrát to vyšlo jako problém na mě Elektro instalaci a slabého motoru pily. Takže jsem servis platil že svého a bylo to 2000kc.
Celkově bych to po jiných skusenostech hodnotil NADSTANDARTNE profesionálně. Ale možná mám štěstí protože mám dílnu v Hostouni -15km od jejich středočeské centrály v Řeporyjích. Tak to je tak ve skratce
Ahoj Štěpán
MartinMKO
Příspěvky: 5
Registrován: 07 kvě 2017, 10:33

Re: Servis Felder

Příspěvek od MartinMKO »

Díky Štěpáne ;)

ja to nebudu mít o moc dál akorát na druhou stranu :lol:
ta srovnávačka to máš kombika? a maš tam silent ?
Pilu zamýšlím K700 potřebuju na velké formáty s malym hammrem sem dělal měl stul jen 2,2 a nebyla to žádná hitparáda na větší kusy.
Ale děkuju za poznatek , dneska sem měl na dílně jejich obchodáka a říkal že ted maji akutní nedostatek servsních techniku.
Štěpán
Příspěvky: 20
Registrován: 28 kvě 2019, 22:47

Re: Servis Felder

Příspěvek od Štěpán »

Ahoj mám kombíka 410,spiralovej válec a je to fakt velkej rozdíl v povrchu,proti asi jakékoli mašině s nožema, vpodstatě se to nemusí brousit místo vlnek to dělá takové kosočtvercové prohlubně. Které normálně nejsou vidět ani cejtit . Vsimnul jsem si jich když jsem ohoblované prkno šoupal po něčem nabarveném.
Byl u tebe pan Beránek ? ,nebo někdo jinej? Není to žádný simpaťák, ale jednání profesionální. Já mám pilu s frezou, stůl jen 130 , jako na přesnou práci z masivem + sparovky, lamino nedělám, nedal jsem si tam ani predřez.
Řekl bych že blízkost centrály je fakt velká výhoda, a když člověku něco akutně chybí (řemen, kotouč,atd) tak se zajede na prodejnu a může člověk hned dělat dál :)
Ahoj Štěpán
MartinMKO
Příspěvky: 5
Registrován: 07 kvě 2017, 10:33

Re: Servis Felder

Příspěvek od MartinMKO »

Ahoj,
ujal se mě pan Chalupa, naprosto v pohodě osoba všechno zjistí, ochotný, je s ním i příjemná debata. Dva roky zpět jsem na Ligně potkal takového hejska, ten typ co nepochopí že když před ním kličkuješ mezi stroji tak asi nemáš zájem se s ním vybavovat :lol: :lol: :lol:
410 mám taky naceněnou se spirálou .
Ta velká formátka i kdybych ted aktuálně nepotřeboval zpracovávat velké formáty MDF dýhované , tak bych do ní šel stejně , sámovat trochu delší fošny na tom je k nezaplaceni , jěště sem ji chtěl v kombinaci se spodní frézou ale tu ted nemají k dispozici jako vystavený kus takže by byla za plnou
cenu.
Martin
ps: lamino se mi taky hnusí :lol:
Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 13 hostů